Serviciile noastre

 

Redactare la comanda

Realizam de la zero lucrari de licenta si de disertatie in orice domeniu. Echipa noastra compusa din 25 de redactori profesionisti beneficiaza de acces la o gama vasta de cunostinte si resurse educative.

Lucrarile sunt realizate de la zero, pornind de la planul intocmit de profesorul coordonator. Toate informatiile preluate din carti, articole de specialitate, reviste sau studii sunt parafrazate, modificate si transformate astfel incat sa evitam plagiatul. 

 

 

Eliminare plagiat

Daca aveti o lucrare, un proiect, un studiu de caz sau un eseu care prezinta un procent ridicat de plagiat, va oferim serviciul unic in Romania, de eliminare a plagiatului.

Textul plagiat va fi reformulat de echipa noastra si transformat astfel incat sa prezinte un procent de plagiat apropiat de 0%. Ideile principale ale textului vor ramane neschimbate, doar textul in sine suferind modificari.

 

 

Prezentari PowerPoint

Va oferim posibilitatea de a crea o prezentare PowerPoint profesionala pentru orice lucrare de licenta sau de disertatie.

Prezentarile sunt realizate in mod profesionist si respecta toate cerintele profesorului coordonator.

Acestea pot contine text, imagini, tabele, formule si orice alte elemente care sunt necesare. De asemenea, pentru orice lucrare realizata de noi, beneficiati de o prezentare PowerPoint.

 

Intrebari si raspunsuri

I: Cum primesc documentul ?
R: Toate documentele sunt trimise pe adresa de email, gmail sau pe whatsapp.

I: Cum platesc ?
R: Plata se face prin depunere in cont bancar sau transfer bancar. Pretul total se achita in doua sau trei transe, la inceputul si la finalul lucrarii.
 
I: Daca am nevoie de modificari cum procedez ?
R: Toate modificarile sunt gratuite. Trebuie doar sa contactati echipa noastra si sa trimiteti documentul cu corectarile efectuate de profesorul coordonator.